Jorden & kvinnene

Dette er et opprop, et eksperiment om å aktivere en kommunikasjon med jorden vår. Vil vi kunne kommunisere med jorden? Og vil jorden svare. Symbolet, spiralen. Hvorfor ble det brukt av våre forfedre? Kan vi bruke det igjen?

 

Jorden og kvinnene. Vil vi kunne lytte til hverandre og vil vi kunne huske hverandre. Vil vi kunne vokse som ånd, sjel og i hjerte?

Arbeidet og målet

Den 11.11.21 kl 11:11 startet arbeidet med å skape kontakt og aktivering for jorden, samspillet med universet gjennom vår tilstedeværelse og inn til jordens hjerte. 

 

Det hjertet som alltid har ønsket å slå i takt med menneskets hjerter.

 

Vi ønsker å etablere en kontakt med jorden igjen i prosjektet «jorden & kvinnene». Sammen skal vi lage og sette ut spiraler over hele Norge, med mål om å nå ut i hele Skandinavia. Vi skal etablere en kontakt ved å bruke det eldste symbolet som sies å ha vært i menneskenes åndelige liv. Spiralen.

Vær med

Hjelp oss å lage spiraler der du er. La dem være naturlige. Vi starter energiarbeidet nå og trenger hjelp fra våre medsøstre med å etablere så mange spiraler som mulig, frem til februar neste år. 

 

Den 22.02.22 skal vi danne tre store menneskelige spiraler. Mer informasjon om dette kommer. Enn så lenge, delta inn med å skape din spiral i naturen og av naturen. 

 

Send oss ditt bidrag med å bruke #spiralen220222. Eller send ditt bidrag på mail til: tove@galleritove.no 

 

 

Spiralen som symbol

Fortidens stemmer. Kvinnene. Et minne, kaller på oss nå for å finne tilbake til urgamle spor som kan lede oss til det hellige - det som er guddommelig, og som gir oss livet.

 

Historien viser til at kvinnene har kjent seg svake. Mens menn har gått i krig. Denne spiralen har vi vært i gjennom i mange tusen år. Det er en ubalanse av det maskuline og det feminine. Og det er en ubalanse mellom oss mennesker og jorden. 

 

 

 

«Jorden, vannet og himmelen var en integrert del av livet til de tidligere folkeslagene, slik at makrokosmos var reflektert i kroppens mikrokosmos, og de to ble betraktet som ett og samme.

 

Dessverre har vi mistet kontakten med denne jordens og himlenes spiralbevegelse. Det moderne menneske og teknologien kutter ofte over jordkraftens linjer og skiller vilkårlig og ubevisst menneskelig aktivitet fra jordens energiutstråling og stiller dermed mennesker og jorden opp mot hverandre i et kraftfelt av fiendtlige vibrasjoner. 

 

Den gamle vitenskapen og teknologien fant måter å lokalisere og koble seg til jorden naturlige kraftstrømninger på som integrerte menneskenes og jordens energier gjennom ritualer, i sterkt, harmonisk felt.» 

Plantens ånd, Pam Montgomery

 

 

Kvinner, vi må se oss selv. Se livet som skapes gjennom oss. Se rollen vi har for jorden og samspillet med mannen. 

 

Kvinner, mødre, søstre. Vi er jorden. Vi er livet og vi er ubetinget kjærlighet. Vi er frøene som såes og vi er blomsten som vokser frem.