Utsmykking/ Prosjekter

Jeg er lidenskaplig opptatt av å formidle budskap, vekke begeistring og å bygge identitet gjennom unik kunst og fotografier. Med mitt utrykk hjelper jeg selskaper med bedriftsprofilering og omdømmebygging. Jeg setter farger på korridorene som skape trivsel, stolthet og tilhørighet.
.
Visjonen bak utsmykkingene er å skape en tilhørighet og en stolthet til arbeidsplassen.  Bedriften får et ansikt og en identitet. Med illustrasjoner, fotografier og malerier skapes begeistring i oppholdsrom, korridorer og kontorer. Kunstuttrykket gi rom for refleksjon og ettertanke. Og det skaper trivsel, lojalitet og tilhørighet for mennesker som er involvert. 
.
.
Kontakt meg for en uforpliktende prat om utsmykking og identitetsbygging.
tove@galleritove.no
.

 

REFERANSER:

“Tove har vært vår partner for å gi våre seilende på hittil ti skip et bedre arbeidsmiljø, samt knytte våre kunders og Siems mål og visjoner sammen i et kreativt samspill, gjennom kunst i form av bilder og mange løpemeter med folie. Over 400 kreative og flotte kunstverk er skapt og omhyggelig plassert om bord på våre skip. Kunsten spiller på lekenhet og arbeid i et maritimt miljø samt utfordre oss til å tenke på hva som er dybden og mening, noe som for den enkelte blir individuelt. Toves kunst og arbeid er et positivt bidrag til et godt miljø noe som igjen er positivt for helse, miljø og sikkerhet ombord. En del av kunsten har vært et samspill mellom våre kunder og Siem, ledet og utformet av Toves kreativitet. Tove leverer alltid og vi har satt meget stor pris på vår samarbeid og ser frem til å arbeide sammen med Tove for fremtidige prosjekter.”

Idar Hillersøy, CEO & President, Siem Offshore Inc.

“Tove Hertzberg har med sine bilder gjort kantina til et nytt rom hos oss på Returkraft. Vi er en bedrift som setter verdiene våre høyt, og vi ønsket en utsmykning som skulle underbygge dem.

Tove har gjennom sin kunst løftet fram våre verdier på en ny og veldig spennende måte. Bildene tilfører rommet identitet og mening, og skaper engasjement, trivsel og stolthet hos våre medarbeidere. De fargelegger rommet på mer enn én måte!”

Odd Terje Døvik, Adm. direktør/ Managing Director, Returkraft AS

"Det har vært en veldig spennende og energifylt prosess å jobbe med Tove Hertzberg. Vi sendte henne School of Managments strategi, forretningsmodell og visjon, hvor vi kort tid etter hadde et møte , fortalte om vår virksomhet og betydningen av å jobbe med å bidra til bedre ledelse i Norge. Vi ønsket å få  noen kunstverk til våre nye lokaler, både vårt nyoppussede møterom og det åpne kontorlandskapet som kunne gi et godt speilbilde av det vi brenner for innen ledelse. Vi har blitt utrolig godt fornøyd med resultatet.  Det har blitt vakre og uttrykksfulle bilder som på en særegen måte visualiserer det vi er opptatt av og som omgir oss med kraft og glede hver dag i vårt arbeidsmiljø."

Kristi Agerup, Prosjektleder School of Management, PhD, Høgskolen i Oslo og Akershus

“PERFEKSJON! Helt magisk. Du er så utrolig dyktig! Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Du gjør verden til et vakrere sted.”

Katrine Kjøde, eier, Spinn Dansestudio

 

PROSJEKTER:

Fjellreinskulen/ Fjellrein 

 

 

Fjelreinskulen og Fjellreinsølja se: Fjellrein

Fjellreinskulen/ Fjellrein - et formidlingsprosjekt 2019-2022 - Fjellrein

Høgskolen i Oslo & Akershus - decoration Apr. 2017 - Utsmykkings brosjyre

Siem Helix 2 (vessel), Germany - decoration Jan. 2017 - Utsmykkings brosjyre

Siem Helix 1 (vessel), Germany - decoration Jul. 2016 - Utsmykkings brosjyre

Siem Aimery (vessel), Polan - decoration Apr. 2016 - Utsmykkings brosjyre

Siem Pride (vessel), Norway - decoration Oct. 2015 - Utsmykkings brosjyre

Spinn Dansestudio, Kristiansand, Norway - decoration Sep. 2015

Returkraft, Kristiansand, NO - decoration Jun. 2015 - Utsmykkings brosjyre

Siem Symphony (vessel), NO - decoration Nov. 2014 - Utsmykkings brosjyre

Siem Stingray (vessel), Norway - decoration Jul 2014

Siem Spearfish (vessel), NO - decoration May 2014 - Utsmykkings brosjyre

Siem Moxie (vessel), Norway - decoration Apr. 2014 - Utsmykkings brosjyre

Siem Daya II (vessel), Norway - decoration Nov. 2013 - Utsmykkings brosjyre

Sørlandssenteret, Norway - decoration Oct. 2013 - Utsmykkings brosjyre

Siem Daya I (vessel), Norway - decoration Jul. 2013 - Utsmykkings brosjyre