Omtalt i Scan Magazine

Havet har en stor betydning for å forstå livet og veien videre. I kunsten min utforsker jeg havet og kvinnene, og hva de har til felles? Jeg utforsker det feminine og livgivende potensialet som ligger tilgjengelig og kanskje ubrukt. Fremheve kvaliteter og bringe inn balanse. La kunsten ha en funksjon og en kommunikasjon.
.
Kvaliteter som utforskes er det sårbare, sterke og tålmodige. Jeg ønsker å fremstille det kvinnelige innenifra og ut. Det sårbare kan ødelegges hvis man ikke verdsetter det. Det sterke som bringer frem liv, som er livgivende. Her drar jeg paralleller mellom havet og kvinnene. Og det tålmodige, ubalanserte feminine opp mot en maskulin verden.
.
I april har jeg blitt omtalt i Scan Magazine under Norwegian buzzing art scene. Havet sin betydning for meg og kunsten min, men også den spirituelle siden ved å komme nærmere havet i ren kommunikasjon. 
.
  

Link til reportasjen;

Tove Hertzberg – Creating art in Norway for the world